Fill in the blanks for each problem. 11:12 PM + 3 hours =8:53 AM + 1 hour =6:13 PM + 2 hours = 11:33 PM + 5 hours = _____ 1:02 AM + 6 hours = _____ 7:02 PM + 7 hours = _____ 3:15 PM + 5 hours = 6:25 PM + 2 hours =1:32 AM + 10 hours = _____ 8:35 PM + 1 hour = _____ 8:33 AM + 1 hour = _____ 9:39 AM + 1 hour = 7:39 AM + 2 hours = _____ 9:27 PM + 6 hours = 7:32 AM + 10 hours = _____ 9:06 PM + 7 hours = _____ 11:19 PM + 7 hours = 6:11 AM + 3 hours = 2:01 PM + 6 hours = 10:31 AM + 8 hours =5:09 PM + 4 hours = _____ 1:22 AM + 6 hours =_____ 1:15 AM + 6 hours =10:38 PM + 2 hours =

12:50 PM + 2 hours =

2:17 AM + 11 hours = _____

- 12:45 PM + 4 hours = _____
- 4:41 AM + 9 hours =
- 5:51 AM + 4 hours =
- 11:51 PM + 8 hours = _____
- 7:58 AM + 9 hours =
- 10:16 PM + 2 hours = _____
- 7:53 AM + 10 hours = _____
- 3:17 PM + 1 hour =
- 12:02 AM + 6 hours =
- 2:33 PM + 10 hours =
- 3:20 AM + 3 hours =

- 8:48 PM + 9 hours = _____ 5:35 AM + 11 hours = _____
- 11:55 PM + 10 hours = _____
 - 12:54 PM + 9 hours = _____
 - 10:04 AM + 8 hours =
 - 10:27 AM + 7 hours = _____
 - 6:27 AM + 9 hours =
 - 1:41 AM + 11 hours = _____
- 2:47 AM + 12 hours =
- 4:35 PM + 11 hours = _____
- 5:27 PM + 3 hours = _____
- 4:19 AM + 4 hours =
- 10:14 PM + 8 hours =

Math

www.CommonCoreSheets.com

98 1-15 96 94 92 90 88 86 84 82 16-30 68 66 64 62 60 58 56 54 52 50 48 46 40

Fill in the blanks for each problem.	
-	0.52 AM (11) 0.52 AM
11:12 PM + 3 hours = $2:12 \text{ AM}$	8:53 AM + 1 hour = 9:53 AM
6:13 PM + 2 hours = 8:13 PM	11:33 PM + 5 hours = $4:33$ AM
$1:02 \text{ AM} + 6 \text{ hours} = \underline{7:02 \text{ AM}}$	7:02 PM + 7 hours = 2:02 AM
6:25 PM + 2 hours = 8:25 PM	3:15 PM + 5 hours = <u>8:15 PM</u>
1:32 AM + 10 hours = 11:32 AM	8:35 PM + 1 hour = <u>9:35 PM</u>
8:33 AM + 1 hour = $9:33$ AM	9:39 AM + 1 hour = $10:39$ AM
7:39 AM + 2 hours = 9:39 AM	9:27 PM + 6 hours = $3:27$ AM
7:32 AM + 10 hours = 5:32 PM	9:06 PM + 7 hours = $4:06 \text{ AM}$
11:19 PM + 7 hours = $6:19 \text{ AM}$	6:11 AM + 3 hours = 9:11 AM
2:01 PM + 6 hours = 8:01 PM	10:31 AM + 8 hours = 6:31 PM
5:09 PM + 4 hours = 9:09 PM	$1:22 \text{ AM} + 6 \text{ hours} = \underline{7:22 \text{ AM}}$
$1:15 \text{ AM} + 6 \text{ hours} ={1:15 \text{ AM}}$	10:38 PM + 2 hours = 12:38 AM
2:17 AM + 11 hours = 1:17 PM	8:48 PM + 9 hours = 5:48 AM
12:50 PM + 2 hours = 2:50 PM	5:35 AM + 11 hours = 4:35 PM
12:45 PM + 4 hours = 4:45 PM	11:55 PM + 10 hours = $9:55 \text{ AM}$
4:41 AM + 9 hours = <u>1:41 PM</u>	12:54 PM + 9 hours = 9:54 PM
5:51 AM + 4 hours = 9:51 AM	10:04 AM + 8 hours = 6:04 PM
11:51 PM + 8 hours = $7:51 \text{ AM}$	10:27 AM + 7 hours = 5:27 PM
7:58 AM + 9 hours = 4:58 PM	6:27 AM + 9 hours = <u>3:27 PM</u>
10:16 PM + 2 hours = 12:16 AM	1:41 AM + 11 hours = $12:41 \text{ PM}$
7:53 AM + 10 hours = 5:53 PM	2:47 AM + 12 hours = <u>2:47 PM</u>
3:17 PM + 1 hour = 4:17 PM	4:35 PM + 11 hours = <u>3:35 AM</u>
12:02 AM + 6 hours = 6:02 AM	5:27 PM + 3 hours = 8:27 PM
2:33 PM + 10 hours = 12:33 AM	4:19 AM + 4 hours = <u>8:19 AM</u>
$3:20 \text{ AM} + 3 \text{ hours} = \underline{6:20 \text{ AM}}$	10:14 PM + 8 hours = 6:14 AM

Math

www.CommonCoreSheets.com

 1-15
 98
 96
 94
 92
 90
 88
 86
 84
 82
 80
 78
 76
 74
 72
 70

 16-30
 68
 66
 64
 62
 60
 58
 56
 54
 52
 50
 48
 46
 44
 42
 40