Fill in the blanks for each problem.

Math	1-15 98 96 94 92 90 88 86 84 82 80
10:16 PM - 7 hours =	5:06 PM - 12 hours =
7:29 PM - 10 hours =	11:14 PM - 4 hours =
3:32 AM - 4 hours =	10:21 AM - 11 hours =
9:49 PM - 5 hours =	7:13 AM - 2 hours =
9:53 AM - 8 hours =	5:07 PM - 4 hours =
5:17 PM - 5 hours =	9:03 PM - 2 hours =
8:07 PM - 2 hours =	6:34 AM - 3 hours =
1:26 AM - 8 hours =	2:26 AM - 9 hours =
7:24 PM - 6 hours =	3:19 AM - 6 hours =
4:26 PM - 2 hours =	11:05 AM - 1 hour =
6:24 AM - 6 hours =	9:37 AM - 4 hours =
1:55 AM - 6 hours =	12:20 AM - 3 hours =
6:16 AM - 3 hours =	2:12 AM - 3 hours =
9:38 PM - 4 hours =	2:13 PM - 2 hours =
4:49 PM - 8 hours =	1:38 PM - 3 hours =
1:35 PM - 4 hours =	11:24 AM - 5 hours =
7:23 PM - 11 hours =	10:44 AM - 8 hours =
1:50 AM - 10 hours =	2:23 PM - 1 hour =
7:01 PM - 4 hours =	7:27 PM - 6 hours =
12:35 PM - 4 hours =	8:43 PM - 8 hours =
4:14 AM - 5 hours =	5:03 AM - 1 hour =
8:44 PM - 11 hours =	6:32 PM - 10 hours =
11:19 PM - 7 hours =	9:36 PM - 3 hours =
10:46 PM - 4 hours =	3:10 PM - 10 hours =
6:05 PM - 7 hours =	7:44 AM - 8 hours =

Math

www.CommonCoreSheets.com

 1-15
 98
 96
 94
 92
 90
 88
 86
 84
 82
 80
 78
 76
 74
 72
 70

 16-30
 68
 66
 64
 62
 60
 58
 56
 54
 52
 50
 48
 46
 44
 42
 40

	Time Drills (Subtracting Hours)
Fill in the blanks for each problem.	

Answer Key Name:

6:05 PM - 7 hours = 11:05 AM	7:44 AM - 8 hours = $11:44 \text{ PM}$
10:46 PM - 4 hours = 6:46 PM	3:10 PM - 10 hours = 5:10 AM
11:19 PM - 7 hours = <u>4:19 PM</u>	9:36 PM - 3 hours = <u>6:36 PM</u>
8:44 PM - 11 hours = <u>9:44 AM</u>	6:32 PM - 10 hours = 8:32 AM
4:14 AM - 5 hours = <u>11:14 PM</u>	5:03 AM - 1 hour = 4:03 AM
12:35 PM - 4 hours = 8:35 AM	8:43 PM - 8 hours = <u>12:43 PM</u>
7:01 PM - 4 hours = <u>3:01 PM</u>	7:27 PM - 6 hours = $1:27$ PM
1:50 AM - 10 hours = <u>3:50 PM</u>	2:23 PM - 1 hour = 1:23 PM
7:23 PM - 11 hours = <u>8:23 AM</u>	10:44 AM - 8 hours =2:44 AM
1:35 PM - 4 hours = 9:35 AM	11:24 AM - 5 hours = <u>6:24 AM</u>
4:49 PM - 8 hours = <u>8:49 AM</u>	1:38 PM - 3 hours = 10:38 AM
9:38 PM - 4 hours = <u>5:38 PM</u>	2:13 PM - 2 hours = <u>12:13 PM</u>
6:16 AM - 3 hours = <u>3:16 AM</u>	2:12 AM - 3 hours = 11:12 PM
1:55 AM - 6 hours = 7:55 PM	12:20 AM - 3 hours = $9:20 \text{ PM}$
6:24 AM - 6 hours = <u>12:24 AM</u>	9:37 AM - 4 hours = $5:37$ AM
4:26 PM - 2 hours = <u>2:26 PM</u>	11:05 AM - 1 hour = $10:05$ AM
7:24 PM - 6 hours = <u>1:24 PM</u>	3:19 AM - 6 hours = 9:19 PM
1:26 AM - 8 hours = <u>5:26 PM</u>	2:26 AM - 9 hours = 5:26 PM
8:07 PM - 2 hours = <u>6:07 PM</u>	6:34 AM - 3 hours = 3:34 AM
5:17 PM - 5 hours = <u>12:17 PM</u>	9:03 PM - 2 hours = 7:03 PM
9:53 AM - 8 hours = <u>1:53 AM</u>	5:07 PM - 4 hours = <u>1:07 PM</u>
9:49 PM - 5 hours = <u>4:49 PM</u>	7:13 AM - 2 hours = $5:13$ AM
3:32 AM - 4 hours = 11:32 PM	10:21 AM - 11 hours = 11:21 PM
7:29 PM - 10 hours = <u>9:29 AM</u>	11:14 PM - 4 hours = 7:14 PM
10:16 PM - 7 hours = 3:16 PM	5:06 PM - 12 hours = <u>5:06 AM</u>

Math

www.CommonCoreSheets.com

 1-15
 98
 96
 94
 92
 90
 88
 86
 84
 82
 80
 78
 76
 74
 72
 70

 16-30
 68
 66
 64
 62
 60
 58
 56
 54
 52
 50
 48
 46
 44
 42
 40